Aktivni odmor

Smireni prostor Sisačko-moslavače županije u kojem je lako trajati podsjeća na rasuti vitraj iz kojeg izbija tajanstveni sjaj u kojem je pohranjena povijest generacija.

Turističke osobitosti Sisačko-moslavačke županije nude vam opuštanje u netaknutoj prirodi, vraćanje vremena u neke viteške dane, opuštanje u ljekovitim vodama, uživanje u domaćim jelima i dobroj moslavačkoj kapljici. Dolaskom u Sisačko-moslavačku županiju dotičete Moslavinu, Posavinu, Pounje, Slavoniju, Pokuplje, Turopolje, Banovinu i Kordun.

Obilje mogućnosti za vaš aktivni odmor na biciklu

Poželite li vozeći bicikl upoznati njezine ljepote i znamenitosti, na raspolaganju vam je gotovo 1100 kilometara biciklističkih staza. Okrećući pedale možete uživajući upoznati sve kutke županije od Moslavine, Posavine, Pounja, Slavonije, Pokuplja, Turopolja, Banovine i Korduna.

Naše planinarske staze na kao stvorene su za vas

Planinarenje u Sisačko-moslavačkoj županiji odlična je vrsta rekreacije, odličan način da napunite baterije, nadišete se svježeg zraka, protegnete noge, uživate u pogledu, družite se i opustite.u kojima možete uživati čak i ako niste u nekoj osobitoj kondiciji.

Ljekovita voda izvire iz 1500 metara dubine

Topusko je mjesto koje se nalazi 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline, omeđeno sa zapada obroncima Petrove gore i s istoka Zrinjske gore, na nadmorskoj visini od 136 metara, prepuno zelenila i prekrasnih parkova.

Skip to content